Nota de informare privind procesarea datelor cu caracter personal

ONCO SUPPORT MEDICAL SRL (denumit in continuare FURNIZOR) declara ca orice date cu caracter personal intrat in posesia companiei, prin intermediul site-urilor, vor fi operate in conformitate cu prevederile legale inscrise in LEGEA 677/2001, lege care prevede protectia si confidentialitatea datelor cu caracter personal.

In masura in care Dvs. comunicati orice date cu caracter personal catre FURNIZOR, va manifestati acordul ca aceste date sa fie gestionate si stocate de catre FURNIZOR.

Prin cerere scrisa (e-mail), trimisa catre FURNIZOR, puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal din baza de date al acestuia.

FURNIZORUL vor folosi datele personale ale Dvs. in mod special, dar nu exclusiv pentru urmatoarele scopuri:

  • intocmire si analize statistice privind accesarea site-urilor FURNIZORULUI.
  • trimitere de instiintari despre produse si servicii noi
  • instiintari asupra unor actiuni cu caracter promotional
  • gestionarea reclamatiilor si instiintari in acesT sens in relatiile cu clientii.

Toate informatiile si continutul paginilor WEB ale FURNIZORULUI, atat sub forma de imagini cit si text, gestionarea acestora, se afla sub incidenta prevederilor legale privind dreptul de autor, dreptul intelectual si dreptul de proprietate a marcii. Astfel, orice utilizare, indiferent de forma acesteia, este permisa doar avind acordul scris, in prealabil, al FURNIZORULUI.

FURNIZORUL isi declina orice raspundere in ceea ce priveste daune, pierderi, cheltuieli ce decurg din utilizarea incorecta a paginilor WEB, din erori de functionare a sistemelor informatice, din schimbarea ilegala de catre terte parti a datelor din paginile WEB, din intirzieri de transmitere a informatiilor, din cauze induse de virusare a sistemelor informatice sau aparaturii utilizate sau a conexiunilor, precum si cele provocate din cauze de acest gen, altele decat cele enumerate.

Orice informatie inscrisa, opinie data prin intermediul paginilor WEB catre FURNIZOR, intra in proprietatea ONCO SUPPORT MEDICAL SRL., acesta putand sa le utilizeze in mod liber.

FURNIZORUL va folosi informatiile si datele transmise catre el pe cale informatica (INTERNET) ca si cum acestea le-ar fi fost puse la dispozitie pe orice alta cale.