Ce este Avemar?

Avemar este un produs cu destinaţie nutriţională medicală specială, recomandat în tratamentul pacienţilor cu cancer.

În 1992, bazându-se pe teoriile lui Albert Szent- Györgyi, biochimistul Máté Hidvégi a dezvoltat primul extract standardizat din germen de grâu fermentat. În anii care au urmat, Dr. Eva Monostori şi Prof. Erno Duda în colaborare cu medici recunoscuţi din Israel au dezvoltat şi patentat extractul standardizat din germen de grâu fermentat WGE, sub denumirea de Avemar.

Este esențial ca tratamentele oncologice clasice să fie susținute de remedii complementare care ajută la creșterea imunității organismului și care să îmbunătățească calitatea vieții bolnavilor. Un astfel de remediu este și extractul din germen de grâu fermentat, conținut de Avemar.

Cumpără acum!

Ce conține Avemar?

Un plic (17 g) de Avemar conţine 8,5 g de Avemar pulvis (pudră). 10 comprimate filmate Avemar conţin 7,4 g concentrat de Avemar pulvis, echivalent cu 1 plic (17 g) Avemar granule.

Ingredientul activ din Avemar, Avemar pulvis (pudră) este un extract special, patentat, produs prin tehnologii farmaceutice, proces în care germenul de grâu reprezintă materia primă.

Avemar mai conține: arome (fructoză, aromă naturală de portocale, sare) și excipienți (maltodextrină, dioxid de siliciu).

Cum se utilizează Avemar?

Doza zilnică recomandată Avemar pentru un adult cu greutate medie este: un plic (17 g) de Avemar o dată pe zi, de preferat înainte de masă cu aproximativ 1 oră.

Persoanelor cu greutatea peste 90 kg le este recomandat un plic (17 g) de Avemar, de două ori pe zi (înainte de micul dejun și de cină).

Cum se administrează Avemar?

Pentru prepararea unei singure doze, se toarnă conţinutul unui plic (17 g) într-un pahar. Se adaugă 100-200 ml de apă (apă minerală plată), se amestecă bine şi se consumă întreaga soluţie. A se consuma la cel mult 30 de minute de la preparare! Dacă într-o jumătate de oră nu a fost consumată, soluția nu se mai utilizează!

Nu se amestecă cu lichide care conțin vitamina C (acid ascorbic sau aditivul alimentar E300) pentru prepararea soluției. Lichidul folosit la preparare nu trebuie să fie cald sau fierbinte!

Soluţia preparată conform instrucţiunilor se poate administra şi prin sondă gastrică (în acest caz este indicată dizolvarea Avemar doar într-o cantitate mică de apă).

organic-logo

Produs 100% natural

Avemar este un produs natural – extract de germen de grâu fermentat, recomandat pentru toate tipurile de cancer.

 

 

Ambalaj: 30 plicuri/cutie

Greutate netă: 510 g (30 × 17 g)