Conditii de cumparare

I. CONTRACT LA DISTANTA

Prin transmiterea sau trimiterea comenzii, Dvs. deveniti cumparator al ONCO SUPPORT MEDICAL SRL.

Prin preluarea comenzii sau prin confirmarea acesteia prin e-mail sau telefonic, pe baza OG17/1999(II5), se stabileste o relatie contractuala intre ONCO SUPPORT MEDICAL SRL, Str. Popa Stefan nr. 57, sector 5 Bucuresti(CIF RO14784064, Numar de ordine in registrul comertului J40/6759/2002, telefon: +40 372 954 033) ca FURNIZOR si Dvs., ca si CUMPARATOR, BENEFICIAR in urmatoarele conditii:

FURNIZORUL este obligat sa livreze marfurile mentionate in formularul de comanda prin intermediul serviciului de Curierat Rapid in Romania in conditiile si la adresa mentionate in formularul de comanda.

Daca livrarea nu se realizeaza, din indiferent ce cauza, FURNIZORUL este obligat sa contacteze CUMPARATORUL, prin e-mail sau telefonic, in vederea stabilirii modalitatilor de rezolvare a problemelor.

CUMPARATORUL este obligat sa preia produsul comandat mentionat in formularul de comanda, livrat la adresa mentionata, sa plateasca contravaloarea produsului si a serviciilor de livrare catre transportator – care contine inclusiv TVA la taxe de coletarie si transport.

CUMPARATORUL are dreptul de a anula comanda pina la ora 10 a.m. a zilei anterioare zilei de livrare mentionata in formularul de comanda. In urma acestei anulari CUMPARATORUL nu este obligat la nici o plata. Anularea poate fi anuntata telefonic la numerele: +40 372 954 033 sau +40 724 001 527.

II. PRETUL DE ACHIZITIE

Pretul mentionat in dreptul produsului este pretul de vinzare, care contine TVA. Daca este mentionat si pretul de coletarie, acesta contine pretul de ambalare si TVA. Preturile sint ferme de la momentul lansarii comenzii si pina la momentul preluarii acesteia de catre CUMPARATOR.

III. CONDITII DE PLATA

La acest moment CUMPARATORUL are posibilitatea de a achita produsul in urmatoarea modalitate:

  • Plata la curier (ramburs)

Produsul va fi insotit de FACTURA, eliberata pe numele CUMPARATORULUI.

IV. INFORMATII DESPRE LIVRARE

Produsul este livrat strict pe teritoriul ROMANIEI.

Comenzi externe pe acest site nu putem sa onoram. Comenzi din partea clientilor din tari ale UE le asteptam pe site-ul: www.avemarshop.eu.

In acest moment livrarea se efectueaza numai prin intermediul serviciului de curierat rapid, in termen de 48 ore de la confirmarea comenzii.

Coletele se livreaza la domiciliu sau la locul de munca prin Curierat Rapid. Curierul livreaza coletul in ziua urmatoare incredintarii acestuia, intre orele 9-17 la adresa mentionata de catre Dvs. in formularul de comanda, fara alte confirmari. Avem rugamintea sa mentionati in formularul de comanda adresa la care puteti fi contactati in cursul zilei. Dupa predarea coletului catre serviciul de curierat puteti obtine informatii despre colet si la Serviciului Client al Curierului.

In cazul livrarilor la domiciliu va rugam sa verificati integritatea coletului. In rare cazuri se poate intimpla sa fie deteriorat coletul, caz in care avem rugamintea ca impreuna cu personalul curier sa faceti notificare intr-un Proces verbal in care sa se mentioneze eventuale daune ale produsului. Va  multumim anticipat pentru intelegerea si colaborarea Dvs.

Intre 1 iunie si 31 august (sau in perioade cind conditiile de temperatura o impun) intra in vigoare sistemul de livrare pentru perioada de vara. Produsul va fi livrat in cutii izolate termic (cutie din carton cu izolatie termica) cu racire (apa mineral inghetata).

V. DREPTUL DE RENUNTARE LA ACHIZITIE, GARANTII

In conformitate cu HG 665/1995, cumparatorul poate renunta la achizitie in termen de 8 zile lucratoare, fara a motiva cauza, zile care decurg din momentul intarii in posesie a produsului. Cumparatorul va suporta toate taxele aferente returnarii produsului. In cazul renuntarii la achizitie, ONCO SUPPORT MEDICAL SRL. va returna contravaloarea produsului in termen de 15 zile.

ONCO SUPPORT MEDICAL SRL. va plati contravaloarea catre cumparator doar in cazul in care produsul este trimis in conditiile in care s-a livrat (ambalat). Pentru garantarea calitatii produsului se va face uz de prevederile inscrise in Codul de procedura civila nr. 449 din 12/11/2003.

VI. PROTEJAREA INFORMATIILOR

Pe aceasta cale va informam ca datele personale vom pastra in baza noastra de date, in vederea indeplinirii conditiilor de livrare si a celor contractuale, respective pentru dovedirea ulterioara a corectitudinii acestor informatii. Datele Dvs. nu vor fi communicate unei terte parti, decit in masura in care aceasta care apartine firmei noastre. In acest caz Subantreprenorul nu este indreptatit, sa utiizeze sau sa transmita altor persoane datele ce le-au fost incredintate. Cu privire la folsire datelor personale, vom respecta legislatia in vigoare.